OBERON Studiet

Er du interesseret i at deltage i et klinisk forsøg om KOL?

Vi søger i øjeblikket personer, der har oplevet, at deres KOL-symptomer er blusset op mindst én gang i de sidste 12 måneder. 

I dette forsøg undersøger vi, om en behandling, der hedder MEDI3506, kan være med til at kontrollere forværringer af KOL (ofte kaldet opblussen, hvor KOL-symptomerne kan blive værre) hos patienter, der i øjeblikket får behandling med KOL.

For at kunne indgå i forsøget kræves det derudover blandt andet:

  • At du er 40 år eller derover
  • At du har fået diagnosen KOL mindst ét år før forsøgets start
  • At du er nuværende eller tidligere ryger

Hvis du kan sige ja til alle punkterne, så er forsøget måske noget for dig. 

Hvad vil forsøget indebære?

Under forsøget vil du blive bedt om at:

  •  Møde op til klinikbesøg på i forskningsenheden hver 4. uge
  • Møde op til konsultationer for at få foretaget test og vurderinger
  • Udfylde spørgeskemaer, der handler om, hvordan du ar det, under hele        forsøget ved hjælp af en elektronisk håndholdt enhed.

Ved forsøgets afslutning vil du blive bedt om at møde op til et afsluttende opfølgningsbesøg. 

Forsøget er godkendt af Den Videnskabsetiske Komité (journal nr: S-20210147) og Lægemiddelstyrelsen (journal nr. 2021-0003797-30), og er sponsoreret af medicinalfirmaet AstraZeneca AB.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dette forsøg, er du velkommen til at kontakte Projektsygeplejerske Charlotte Bernhoff på telefon 30914739.

icon img 1
Erfarent team

Vores læger, sygeplejersker og øvrige personale har stor erfaring med klinisk forskning. Vi har forsket i lungesygdomme siden 1996.

icon img 4
Immunterapi

En form for 'vaccination' mod allergi, hvor man får indsprøjtninger med små doser allergen for at vænne kroppens immunforsvar til allergenet.

icon img 3
Sikkerhed først

Når du deltager i et forskningsprojekt holder vi godt øje med dig, og du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.