Novartis QBW2201 studiet

Lægemiddelforsøg for patienter med KOL og som er i kombinationsbehandling (3-stofbehandling)

Lige nu rekrutteres til et videnskabeligt lægemiddelforsøg, hvor man undersøger en ny behandling til KOL-patienter. Den nye behandling er kapsler, som tages som supplement til inhalationsbehandling.

Hvis du, eller nogen du kender, har KOL og er interesseret i at høre mere om forsøget og måske vil deltage, kan du/de svare på nedenstående spørgsmål for at finde ud af, om forsøget er relevant. 

Deltagelse i forsøget varer 7 mdr., hvoraf behandlingsperioden er 24 uger. Deltagelse i forsøget er frivilligt og uden omkomstninger for deltagerne. Deltagerne kan få dækket transportomkostninger i forbindelse med besøg på forsøgscentret. Man kan naturligvis altid stoppe med at deltage i forsøget, hvis man ikke længere vil være med. Forsøget er godkendt af Lægemiddelstyrelsen ( EudraCT 2018-003197-28) og Etisk Komité (jr.nr H-19049107).

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere om dette forsøg, er du velkommen til at kontakte os.

læge pt

Kontakt mig om Novartis QBW2201 studiet

  icon img 1
  Erfarent forskningsteam

  Vores læger, sygeplejersker og øvrige personale har stor erfaring med klinisk forskning. Vi har forsket i lungesygdomme siden 1996.

  icon img 4
  Tæt opfølgning

  Når du deltager i et forskningsprojekt holder vi godt øje med dig, og du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

  icon img 3
  Sikkerhed først

  Når du deltager i et forskningsprojekt holder vi godt øje med dig, og du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.