BOREAS studiet

Lægemiddelforsøg for patienter med KOL og som er i kombinationsbehandling (3-stofbehandling)

Lige nu rekrutteres til et videnskabeligt lægemiddelforsøg, hvor man undersøger en ny behandling til KOL-patienter. Den nye behandling er kapsler, som tages som supplement til inhalationsbehandling. 

Hvis du, eller nogen du kender, har KOL og er interesseret i at høre mere om forsøget og måske vil deltage, kan du/de svare på nedenstående spørgsmål for at finde ud af, om forsøget er relevant. Deltagelse i forsøget varer i 7 måneder, hvoraf behandlingsperioden er 24 uger. Deltagelse i forsøget er frivilligt og uden omkostninger for deltagerne. Deltagerne kan få dækket transportomkostninger i forbindelse med besøg på forsøgscentret. Man kan naturligvis altid stoppe med at deltage i forsøget, hvis man ikke længere vil være med. Forsøget er godkendt af Lægemiddelstyrelsen og Etisk Komité. 

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere om dette forsøg, er du velkommen til at kontakte os.

Charlotte Bernhoff,  projektsygeplejerske 

Tlf. 3091 4759

Charlotte.bernhoff@regionh.dk

 


Kontakt mig om BOREAS studiet

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Vil helst kontaktes via
  TelefonE-mail

  Besked

  icon img 1
  Erfarent team

  Vores læger, sygeplejersker og øvrige personale har stor erfaring med klinisk forskning. Vi har forsket i lungesygdomme siden 1996.

  icon img 4
  Tæt opfølgning

  Når du deltager i et forskningsprojekt holder vi godt øje med dig, og du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

  icon img 3
  Sikkerhed først

  Når du deltager i et forskningsprojekt holder vi godt øje med dig, og du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.